Укр
0

Біологічно Активна Добавка Локло НСП (Loclo) NSP

В наявності
Артикул: 1346

Для травлення

Loclo - чудове поєднання харчових волокон і клітковини, необхідних для забезпечення моторної функції травного тракту.

До складу Локло входять яблучний пектин, подорожник, брокколі, куркума, червоний буряк, розмарин, морква, томат, капуста, біофлавоноїди, сафлорова олія, смола акації та гуар, вівсяні висівки, кориця.

Яблука містять пектин

Англійська приказка говорить: «З'їдай по яблуку перед сном, і ти залишиш лікаря без хліба».

Яблука містять пектин, який знижує ризик захворювання на рак товстої кишки. Дослідження, проведені в Техаському університеті, показали, що підгодівля тварин пектином в 2 рази знижувала кількість захворювань на рак.

Пектин відіграє важливу роль у зниженні рівня холестерину в крові. Він також зменшує вміст цукру в крові, що особливо важливо при захворюванні на діабет. Пектин сприяє виведенню токсинів і металів, зменшує побічні ефекти променевої терапії.

 

Харчові волокна подорожника

Насіння подорожника є найбагатшим джерелом харчових волокон, сприяють розм'якшенню калових мас і очищенню кишечника, нормалізують моторну діяльність шлунково-кишкового тракту. Ефекти, властиві пектину, багато в чому схожі з дією насіння подорожника.

Смоли акації та гуар (камеді) сприяють зменшенню апетиту, знижують рівень холестерину, тригліцеридів, ліпопротеїдів низької щільності, а також зв'язують отруйні речовини й виводять їх з організму.

Зменшує апетит

Вівсяні висівки - це оболонки вівсяних зерен. Покращують моторику кишечника, сприяють зниженню рівня холестерину в крові, виводять токсичні речовини і регулюють рівень цукру в крові.

Томати забезпечують організм вітаміном С, в-каротин, лікопен, фолієвою кислотою, залізом і калієм. Завдяки вмісту в томатах вітаміну З, залізо краще засвоюється організмом.

Відомо, що томати зменшують ймовірність виникнення апендициту, а також знижують ризик захворювання раком (завдяки вмісту в-каротину, фолієвої кислоти і лікопену).

Дослідження, проведені в штаті Іллінойс (США), показали, що у жінок з високим вмістом лікопіну у крові рідше розвивається предраковая пухлина шийки матки, а італійські вчені встановили, що томати знижують ризик виникнення раку легенів і передміхурової залоз.

Усуває запори

У моркві міститься багато пектинових речовин, які допомагають знизити рівень холестерину в крові. Морква багата в-каротином, калієм, також містить вітаміни С, В6, фолієву кислоту, залізо.

Завдяки цим складовим, морква є ефективним засобом для зниження ймовірності розвитку серцево-судинних захворювань і раку, зберігає хороший зір до похилого віку, зміцнює імунну систему, усуває запори.

Червоний буряк вирощували ще стародавні римляни і використовували її при лікуванні головних, зубних болів і інших нездужань. Римські воїни-завойовники принесли з собою буряк у європейські країни.

Фолієва кислота

Буряк - хороший джерело фолієвої кислоти, калію, заліза і клітковини, містить вітамін С, солі магнію. Клітковина буряка знижує рівень цукру в крові і запобігає раку прямої і товстої кишки, підшлункової, передміхурової та молочної залоз.

Брокколі походить від кочанної капусти. Наші сучасники віддають перевагу зелену капусту брокколі, хоча в стародавні часи була популярна фіолетова, червона, коричнева і кремова.

Вважається, що брокколі запобігає рак і зміцнює імунну систему, будучи відмінним джерелом вітаміну С і фолієвої кислоти.

Профілактика раку

Брокколі також містить протираковий в-каротин, індоли, клітковину, калій, кальцій і селен. Встановлено, що брокколі зменшує ризик захворювань молочної залози, розвитку в ній фіброзно-кістозних утворень. Відзначено позитивний ефект при використанні брокколі в якості захисту від серцевих нападів і інсультів, запобігання запорів. Брокколі допомагає боротися з діабетом.

Капусту вирощували і їли тисячоліттями. У ній містяться антиканцерогенні речовини, включаючи сульфоран, індоли, вітаміни U і С, вітаміни групи В і клітковину. Вона зменшує ймовірність розвитку раку, допомагає лікувати виразки шлунка і 12-палої кишки, володіє антибактеріальними і антивірусними властивостями.

Газоутворення?

Встановлено, що капуста допомагає знизити ризик фіброзно-кістозних захворювань молочної залози. Різні речовини, що містяться в капусті, стимулюють імунну систему.

Клітковина капусти сприяє встановленню регулярного стільця і знижує ризик виникнення геморою та інших захворювань, пов'язаних з запорами.

Кориця сприяє поліпшенню травлення, підсилюючи відділення слини і шлункову секрецію, зменшує газоутворення.

Розмарин раніше використовували тільки як вітрогінний засіб. Але останнім часом отримані наукові дані про його сильному онкопротекторні дії.

Для кишкової мікрофлори

Куркума - прекрасний антиоксидант, одночасно поліпшує травлення і сприяє нормалізації кишкової мікрофлори. Відомо також, що куркума має властивість знешкоджувати небезпечні канцерогени, стимулюючи роботу жовчного міхура захищаючи клітини від вільних радикалів. Куркума сучасний гепатопротектор.

Включаючи в раціон Loclo від NSP, ви постачаєте організм не тільки харчовими волокнами, але і багатьма харчовими компонентами. Це обставина виділяє Локло серед джерел клітковини, вироблених іншими фірмами. Состав:
Запатентованная смесь:........................................................................... 344 г
Подорожник (Plantago ovata)
Фруктоза
Пектин яблочный
Овсяные отруби (Avena sativa)
Гуаровая камедь (Cyamopsis tetragonolobus)
Смола акации (Acacia seyal)
Лимонная кислота
Кора корицы (Cinnamomum cassia)
Масло семян сафлоры (Carthamus tinctorius)
Цветы брокколи (Brassica oleracea)
Корень куркумы (Curcuma longa)
Листья розмарина (Rosmarinus officinalis)
Свекла красная (Beta vulgaris)
Томат (Solanum lycopersicum)
Морковь (Daucus carota)
Листья капусты кочанной (Brassica oleracea)
Листья капусты китайской (Brassica rapa)
Гесперидин (биофлавоноид)
Цитрусовые биофлавоноиды (грейпфрут и апельсин) ЗАСТОСУВАННЯ: розвести одну столову ложку в 1 склянці холодної води, розмішати і відразу випити. Як і при прийомі будь-яких харчових волокон бажано додаткове вживання рідини (1-2 склянки). Рекомендується приймати волокна за 30-60 хвилин до основного прийому їжі. В 1 столовій ложці (9,5 г) міститься 3,8 г харчових волокон (3,2 г - розчинних і 0,6 м - нерозчинних). Зберігати в сухому, прохолодному місці. Увагу: При загостренні шлунково-кишкових захворювань, непрохідності кишечника та синдромі мальабсорбци і проконсультуватися з лікарем. У людей з підвищеною чутливістю до подорожнику можуть спостерігатися алергічні реакції. При індивідуальній непереносимості - припинити прийом.

Оцініть товар
Надіслати
1 387 грн
1 632 грн
Характеристики
Бренд NSP

- Новою поштою по Україні - від 70 грн.

- Укрпоштою по Україні - від 35 грн.

- Кур'єром по Одесі - 100 грн.

- Самовивіз з нашого магазину - безкоштовно.

Більше інформації про доставку

- Післяоплата при отриманні
- Оплата на картку
- Онлайн-оплата через Wayforpay

Вгору